Cafetaria de Brug

Verse Friet, in Herpen

Cafetaria de Brug, trots onderdeel van Yume Herpen, is veel meer dan een doorsnee cafetaria. Gelegen in de hartelijke sfeer van Camping de Brug in Herpen, biedt deze plek een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar comfort food van hoge kwaliteit. Hier combineren we de gezelligheid van een traditionele Nederlandse snackbar met de verfijning en kwaliteit die je van Yume Herpen mag verwachten.

Ons menu biedt een uitgebreide selectie van verse friet, burgers, en een scala aan snacks die allemaal met zorg en aandacht worden bereid. Onze missie is simpel: het bieden van een smaakvolle en bevredigende eetervaring aan onze gasten, of ze nu kiezen voor een snelle hap of een ontspannen maaltijd met vrienden en familie.

Openingstijden cafetaria

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

GESLOTEN

17:00 - 20:00

17:00 - 20:00

17:00 - 20:00

12:00 - 20:00

17:00 - 20:00

17:00 - 20:00

Kwaliteit

Bij Cafetaria de Brug staat kwaliteit centraal. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om onze gerechten te bereiden, zodat elke friet knapperig, elk broodje vers, en elke snack perfect gebakken is. Dit alles vindt plaats in een uitnodigende omgeving, waar gastvrijheid en vriendelijkheid vooropstaan.

Naast de mogelijkheid om gezellig bij ons te eten, bieden we ook een handige online bestelservice voor afhalen. Dit maakt het gemakkelijk om van onze heerlijke gerechten te genieten, waar je ook bent. Cafetaria de Brug is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een snelle, smaakvolle maaltijd zonder compromissen op kwaliteit en service.