Over Ons

YUME, Sushi, Grill & Tapas Herpen

Yume Herpen is niet zomaar een restaurant; het is een plek waar passie voor culinaire kunst en gastvrijheid samenkomen om een unieke eetervaring te bieden. Gelegen naast de idyllische Camping de Brug in Herpen, bieden wij onze gasten de kans om in een sfeervolle omgeving te genieten van een uitgebreid assortiment aan sushi, grill- en tapasgerechten. 

Met meer dan 100 verschillende gerechten om uit te kiezen, beloven we een culinaire reis die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent. Ons team, bestaande uit ervaren chefs en vriendelijk personeel, streeft ernaar om elke maaltijd om te toveren in een onvergetelijke ervaring, waarbij kwaliteit en versheid altijd voorop staan.

Sushi & Grill & Meer

Naast het hoofdrestaurant Yume Herpen runnen we ook Cafetaria de Brug, een gezellige plek waar je terecht kunt voor de lekkerste verse friet en een divers aanbod aan snacks. Deze cafetaria, die dezelfde hoge kwaliteitsstandaard hanteert als ons restaurant, biedt een snelle en smakelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een goede maaltijd zonder de poespas.

Of je nu kiest voor het gemak van online bestellen en afhalen of liever ter plekke geniet van onze gastvrijheid, bij Cafetaria de Brug staat de deur altijd open. Yume Herpen en Cafetaria de Brug vullen elkaar perfect aan, waarbij we onze gasten zowel verfijnde als eenvoudige culinaire genoegens bieden, altijd met een glimlach geserveerd.

Reserveer nu en proef het verschil bij Yume Herpen.